Ilkka Anonen Salokin uudeksi toimitusjohtajaksi

13.4.2012

Pitkän uran Elektroskandian palveluksessa tehnyt Ilkka Anonen aloittaa Salokin toimitusjohtajan tehtävät 14.5. Seppo ”Rumikki” Ojaluoman siirtyessä eläkkeelle.

Elektroskandia Suomi Oy:n urakoitsijapalveluiden johtaja Ilkka Anonen siirtyy sähkötarvikkeiden yhteishankintaorganisaatio Salok Osk:n toimitusjohtaksi.

– Olen ollut 18 vuotta Elektroskandian palveluksessa, ja nyt 44-vuotiaana minä ajattelin, että houkuttelevaan tarjoukseen pitää tarttua ja laajentaa vielä omaa näkemystä alalla toimimisesta, Anonen kertoo.

Ennen Elektroskandian urakoitsijapalveluiden johtoon siirtymistä Anonen ehti vetää esimerkiksi yhtiön Lappeenrannan,  Imatran ja Mikkelin myyntikonttoreita, Etelä-Suomen teollisuusmyyntiä ja Häme-Lounais-Suomen urakoitsijamyyntiä.

– Kyllä minulla aika hyvä näkemys on kentästä, sekä tavarantoimittajista että asiakaskunnasta. Olen viihtynyt aina erittäin hyvin Elektroskandialla, mutta päätin ottaa tämän uuden haasteen vastaa, Anonen kertoo.

Salokiin kuuluu 42 eri puolilla Suomea toimivaa sähkö- ja talotekniikka-alan yritystä, joista monet harjoittavat urakointitoiminnan lisäksi myös sähkötarvikekauppaa. Yhteishankintaorganisaation nykyinen toimitusjohtaja Seppo ”Rumikki” Ojaluoma, 65, aloittaa ansaittujen eläkepäivien vieton kesällä seuraajan perehdytyksen jälkeen.