Frankfurtin Light+Building -messuilla huimat 200 000 kävijää

17.4.2012

Maailman suurin valaistus- ja talotekniikka-alan tapahtuma järjestetään Frankfurtissa 15.-20.4.

Frankfurtin messut. Kuva Mikko ArvinenJoka toinen vuosi järjestettävä suurtapahtuma tuo Frankfurtiin jopa yli 200 000 messuvierasta. Toisen messupäivän jälkeen ja ennakkoon lippuja oli myyty jo yli 180 000 kappaletta.

Tänäkin vuonna messuille saapui myös lukuisia suomalaisia. Omilla osastoillaan messuille osallistuu toistakymmentä suomalaisyritystä kuten valaisinvalmistajat Valopää, Lival ja Easy Led. Lisäksi lukuisten kansainvälisten suuryritysten osastoilla oli paikalla myös suomalaisedustus.

Frankfurtin messut keskittyvät entistä selvemmin valaistukseen ja talo-automaatioon. Varsinkin KNX-tekniikka oli messuilla näyttävästi esillä.

Niko Nissinen. Kuva Mikko ArvinenBerkerin Niko Nissinen mukaan messuilla hänen huomiotaan kiinnitti, miten taloautomaatiojärjestelmien käyttöliittymät ovat kehittyneet valtavan paljon visuaalisemmiksi ja helpommin käytettävämmiksi lyhyen ajan sisällä.

- Täällä näkee hyvin, mistä KNX:stä ja taloautomaatiosta on maailmanlaajuisesti kyse. Kaksi vuotta sitten KNX näkyi täällä vahvasti, mutta nyt se on jo joka puolella esillä, Nissinen sanoi.

 

Light+Building 2012