LSK Electrics on Vuoden sähköurakoitsija

19.4.2012

Vuoden sähköurakoitsijan tunnustus myönnettiin perinteiselle lahtelaisyritykselle kevään Urakoitsijapäivillä Hyvinkäällä. Tunnustus on palkinto pitkäaikaisesta ja vastuullisesta työstä, menestyksekkäästä liiketoiminnasta ja esimerkillisestä liikkeenjohdosta. 

LSK on laajentanut viime vuosina toimintaansa entistä määrätietoisemmin teollisuuden automatisointiin ja kunnossapitoon sekä talotekniikka-alan kokonaispalveluiden tarjontaan. LSK-Yhtiöiden vuoden 2011 yhteenlasketusta 45 miljoonaa euron liikevaihdosta 2/3 tuli kuitenkin perinteisemmän sähkö- ja teleurakoinnin puolelta.

Kiitospuheenvuorossaan yhtiön toimitusjohtaja Olli Vilppunen kiitteli valinnan tehnyttä STUL:n työvaliokuntaa hyvästä ja viisaasta päätöksestä sekä yrityksen henkilökuntaa.

– Henkilökuntamme on se suurin voimavaramme, mihin menestyksemme perustuu, ja heistä me haluamme pitää huolta jatkossakin, Vilppunen sanoi.

LSK-Yhtiöiden palveluksessa on yhteensä noin 250 työntekijää. Yhtiöt tekivät viime tilikautena yhteensä noin miljoonan euron nettotuloksen.

– Kannattavuudessa voisi olla tietenkin hieman toivomisenkin varaa. Pienemmät, erikoistuneet yritykset voivat tehdä hieman parempaakin tulosta, mutta vakiintuneella toimialalla on aika vaikea saada mitään pikavoittoja, Vilppunen sanoo.

Lahdesta LSK:n toiminta on laajentunut vuosien varrella Heinolaan, Kotkaan, Mäntsälään, Iittiin, Hämeenlinnaan ja Riihimäelle. Lahti-sana jätettiin pois yrityksen nimestä vuonna 1999, mistä lähtien yhtiö on tunnettu virallisesti LSK Electrics Oy:n nimellä.