Kuopiolainen AH-Talotekniikka valittiin Vuoden sähkösuunnittelijaksi

27.8.2012

Vuoden 2012 sähkösuunnittelijaksi valittu kuopiolainen AH-Talotekniikka palkittiin yrityksen tinkimättömästä laatuajattelusta, teknisestä osaamisesta, hyvästä menestyksestä ja maineesta sekä alan eteenpäin viemisestä.


Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry:n ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n myöntämä tunnustus luovutettiin Sähköisen talotekniikan rakennuttajaseminaarissa Helsingissä 23. elokuuta. AH-Talotekniikan toimitusjohtaja Heikki Miettisen ja hallituksen puheenjohtaja Aulis Kananojan mukaan yrityksen menestyksen kulmakiviä ovat monipuolinen sähkötekninen osaaminen ja tinkimättömyys suunnittelun tasossa.

– Me emme ole koskaan menneet sieltä, missä aita on matalin. Teemme suunnitelmat mahdollisimman pitkälle eli työpiirustustasolle asti. Meillä on myös tahto koko ajan parantaa tekemistä ja lopputulosta, yhtiön toimitusjohtaja Heikki Miettinen sanoi kiitospuheessaan.

Kolme yrityksen suunnittelijaa on kouluttautunut KNX-tekniikan osaajiksi. Miettisen mukaan väylätekniikka on nousemassa jatkuvasti tärkeämpään rooliin niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Viime vuonna AH-Talotekniikan liikevaihto oli tasan miljoonaa euroa ja tulos 164 000 euroa. Vuonna 1996 perustetun yrityksen palveluksessa on 14 työntekijää.