Pienyrittäjät ry ryhtyi Verkko-opiston järjestöpartneriksi 

28.9.2012

Suomen Pienyrittäjät ry on allekirjoittanut sopimuksen liittymisestä Suomen Verkko-opiston yhteisöjäseneksi. Suomen Verkko-opisto on elokuussa 2011 käynnistynyt kymmenen partnerin Tekes-rahoitteinen arvoverkkohanke.

Projektin tavoitteena on kehittää pysyvä yritysten ja oppilaitosten yhteistyöfoorumi. Tarkoituksena on, että Verkko-opisto toimii yritysten ja oppilaitosten kehittämien digitaalisten oppimateriaalien, sisältöjen ja palveluiden jakelukanavana.

Verkko-opisto palvelee kaikkia oppilaitostasoja sekä alan yrityksiä ja oppilaitosten opiskelijoita. Erityisesti se tulee palvelemaan niitä kansalaisia, joilla ei työtehtävien tai elämäntilanteen vuoksi ole mahdollisuutta osallistua muuhun koulutukseen. Hanke edistää ja helpottaa elinikäistä oppimista digitaalisilla palveluillaan. Verkko-opisto kehitetään ja testataan kotimaassa, jonka jälkeen palvelu viedään kansainvälisille markkinoille.

Muita yhteisöjäseniä ovat tällä hetkellä Suomen Rehtorit, Kansalaisopistojen liitto KOL, Ammatilliset erityisopettajat, Teknologiateollisuus sekä Tietotekniikan liitto. Yrityksistä ja oppilaitoksista mukana ovat Promentor Solutions Oy, Viope Solutions Oy, Mikrolinna Oy, Rockway Oy, Espoon työväenopisto, Helsingin kaupungin suomenkielinen työväenopisto, Kouvolan kansalaisopisto, Tapiolan lukio, Tampereen ammattiopisto ja Virtuaaliammattikorkeakoulu.