Sähköistysalan järjestöt mukaan Hyvinvointia sähköllä -kampanjaan

30.10.2012

Sähköturvallisuuden edistämiskeskus ry STEK ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry lähtevät mukaan Sähköteknisen Kaupan Liitto ry:n (STK) ja Sähkösuunnittelijat NSS ry:n käynnistämään "Hyvinvointia sähköllä – visio 2030" -kampanjaan. 

Klikkaa Hyvinvointia sähköllä -sivuilleSähköteknisen Kaupan Liitto ry:n (STK) ja Sähkösuunnittelijat NSS ry:n käynnistämän visiotyöskentelyn tulos kertoo sähkön roolista osana ihmisten elämää ja hyvinvointia.

Visio koostuu viidestä teemasta: Jokainen on tietoinen energian kulutuksestaan ja vaikuttaa siihen. Rakennukset ovat energiatehokkaita ja tuottavat itse käyttämänsä energian. Sähköverkoissa on älyä. Sähköä käytetään laajasti liikenteen energiana. Eläminen on entistä turvallisempaa ja mukavampaa.

– Vision teemat nostavat osuvasti esiin asioita, jotka kuuluvat yhdistyksemme tavoitteisiin ja toimintaan. Siksi on luontevaa liittyä mukaan tähän jäsenjärjestöissämme työstetyn vision viestintään ja toteuttamiseen, STEKin asiamies Lauri Mäki sanoo.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n toimitusjohtaja Olli-Heikki Kyllösen mukaan yhteinen visio tarjoaa hyvän työkalun alan tulevaisuutta rakentavasta luonteesta kertomiseen.

– Nyt koko sähköistysala suunnittelusta toteutukseen on vision takana, mikä tuo sille lisää painoarvoa ja vaikuttavuutta, Kyllönen sanoo.

STK:n toimitusjohtaja Tarja Hailikari pitää STEKin ja STUL:n mukaantuloa tärkeänä edistysaskeleena vision edistämiselle.

Hyvinvointia sähköllä