Nykyaikaista loma-asumista Lappeenrannan loma-asuntomessuilla

27.6.2012

Loma-asuntomessuilla on esillä monenlaisia nykyaikaisia loma-asuntoja.Maanantaina 25.6 avatuilla loma-asuntomessuilla on nähtävillä monenlaisia loma-asunto- ja saunauutuuksia Lappeenrannan Rauhan alueella, Saimaan rannalla. Messut ovat avoinna 8.7 asti.

Messualueella on yhteensä 20 kohdetta, lisäksi oheiskohteena esitellään kelluva loma-asunto. Rantaan on tuotu saunamaailma, jossa on esillä erilaisia saunaratkaisuja modernista saunakolo-saunasta aina perinnesuunnitelman mukaisesti rakennettuun korsusaunaan.

- Rauhan alue tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden esitellä palvelujen viereen keskittyvää nykyaikaista loma-asumista. Loma-asuntorakentaminen sijoittuu nykyään yhä tyypillisimmin Saimaa Gardensin kaltaisten vapaa-ajan palvelukeskittymiin, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen summaa.

KorsusaunaErityispiirteenä loma-asuntomessualueella on aluelämpökeskus, joka tuottaa energiaa valtaosalle messualueen loma-asunnoista. Se tuottaa uusiutuvaa lämpöenergiaa hyödyntäen muun muassa geotermistä lämpöä Saimaasta sekä aurinkoenergiaa.

One1 Oy:n ja Lappeenrannan Energian yhdessä toteuttama aluelämpökeskus on myös yksi messukohteista, jossa messuvieraat pääsevät tutustumaan esimerkiksi aurinkokeräimiin ja maalämpöä hyödyntävään laitteistoon.

 

Lisätietoa messuista:
Lappeenrannan loma-asuntomessut 2012