Hedengren Security vahvistaa toimintojaan Pohjoismaissa

2.1.2013

Oy Hedengren Security Ab:n tytäryritys Hedengren Security AS on ostanut Prosec Oslo AS:n ja Prosec Sørøst AS:n liiketoiminnot Norjassa. Samassa yhteydessä kyseisten yritysten henkilökunta on siirtynyt Hedengren Security AS:n palvelukseen.

Prosec Oslo AS ja Prosec Sørøst AS ovat perustamisestaan lähtien vuodesta 2003 toimineet Oslon talousalueella turvallisuusjärjestelmien myyjinä ja asennusliikkeinä. Liiketoiminta jatkuu kaupan jälkeen aiemman mukaisesti Country Manager Ingar Jarle Havskårdin johdolla.

Oy Hedengren Security Ab kuuluu vuonna 1918 perustettuun Hedengren-konserniin ja on yksi Suomen johtavia turvallisuusjärjestelmätoimittajia. Toimintaa on viime vuosien aikana voimakkaasti laajennettu Pohjoismaihin, Baltiaan, Venäjälle, Englantiin ja Irlantiin.

Hedengren Securityn toimitusjohtaja Kauko Pirskanen sanoo Hedengren Security AS:n perustamisen ja Prosecin liiketoimintakaupan entisestään vahvistavan yhtiön markkinaosuuksia Norjan markkinoilla. Hedengren Securityllä on omat toimipaikat Virossa, Ruotsissa ja nyt myös Norjassa.