Granlund osti Lappeenrannassa ja Imatralla toimivan Karelplanin

7.1.2013

Granlund on ostanut Karelplan yhtiöiden eli Karelplan Oy:n, Lappeenrannan LVI-Tekniikka Oy:n sekä Karelplan Imatra Oy:n osakekannat sekä Insinööritoimisto Karelplan Oy:n insinööriliiketoiminnat. 

Samalla on perustettu Granlund Saimaa Oy, jonka nimissä liiketoiminta jatkuu. Uuden, monipuoliseen talotekniikkasuunnitteluun erikoistuneen yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Karelplanin perustaja ja toimitusjohtaja Unto Karjalainen.

Kaikki nykyiset työntekijät jatkavat vanhoina työntekijöinä ja omistajat jatkavat partnereina. Granlundin nykyiset Lappeenrannan työntekijät siirtyvät uuden yrityksen yhteisiin tiloihin.

Kauppa vahvistaa Granlundin asemaa Etelä-Karjalan vilkkailla markkinoilla. Karelplan yhtiöiden pääasiakkaita ovat kaupan, palvelualojen ja liike-elämän yritykset, teollisuus, julkinen hallinto sekä rakennusliikkeet. Yhtiöiden palveluksessa on yhteensä 24 asiantuntijaa. Granlundin palveluksessa on yhteensä noin 430 työntekijää. Yritys toimii 11 toimipisteessä Suomessa sekä Pietarissa.