Jarmo Töyräs Aro Yhtiöiden konsernijohtajaksi

8.5.2013

Jarmo Töyräs, 46, on nimitetty Aro Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajaksi ja konsernijohtajaksi 1.5. alkaen. Hän jatkaa myös Sähkö-Aron ja OVL Tekniikan toimitusjohtajana.

Yrittäjäneuvos Paavo Aro, 64, jatkaa konserniyhtiöiden kokopäivätoimisena hallitusten puheenjohtajana.

Jarmo Töyräs on ollut Sähkö-Aron palveluksessa vuodesta 1998 lähtien toimien useissa eri tehtävissä ja vuodesta 2005 lähtien toimitusjohtajana. Aro Yhtiöiden varatoimitusjohtajana hän on vastannut konsernin operatiivisesta johtamisesta.

”Aro Yhtiöiden historia yltää 60 vuoden päähän, vuoteen 1954, jolloin isäni Pentti perusti Sähkö-Aron. Ensimmäinen sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 1976, kun valmistuin insinööriksi. Otin vetovastuun silloin noin 25 arolaista työllistävästä yhtiöstä. Nyt lähes 40 vuotta myöhemmin on menossa Aro Yhtiöiden toinen sukupolvenvaihdos, kun Jarmolle siirtyy lähes 500 arolaista työllistävän konsernin vetovastuu”, Paavo Aro kertoo.

”Aro Yhtiöt Oy on yksi Suomen johtavia talotekniikka-alan yrityksiä, siksi itselleni henkilökohtaisesti on suuri kunnia ja merkittävä luottamuksen osoitus saada astua tämän yhtiön johtoon. Paavon ja Pentin rakentamalta pohjalta on hyvä jatkaa eteenpäin”, Jarmo Töyräs sanoo.