POK Group siirtää Juuan toiminnot Kuopioon

19.9.2013

Kuopiolainen sähkönjakelujärjestelmien toimittaja POK Group Oy on käynnistänyt YT-neuvottelut Juuan toimintojen ja koko henkilöstön siirrosta ja keskittämisestä Kuopioon. Käynnistetyt YT-neuvottelut koskevat koko Juuan toimipisteen henkilöstöä.

”Tällä toimenpiteellä tehostamme toimintaamme parantaen kilpailukykyämme sekä kasvumahdollisuuksiamme myös tulevaisuudessa. Samalla jatkamme vahvaa linjaa toimintojen keskittämisestä Kuopioon”, yrityksen toimitusjohtaja Teemu Vepsäläinen perustelee.

Meneillään olevan, Kuopion TE-toimiston sekä Savon ammatti- ja aikuisopiston kanssa yhteistyössä toteutettavan rekrytointikoulutuksen myötä yritys tuottaa Kuopioon lisää teollisia työpaikkoja ja kasvattaa tuotannon työntekijämääräänsä. Lisäksi yrityksessä on parhaillaan meneillään rekrytointeja myös toimihenkilöpuolelle.

”Haasteellisesta markkinatilanteesta huolimatta haluamme kehittää toimintaamme ja palveluamme pitkäjänteisesti uskomalla tulevaisuuteen ja kasvuun”, Vepsäläinen kertoo.

Yli 30-vuotiaan perheyrityksen juuret ovat peräisin Juuasta, jossa yritys toimi aikaisemmin Pielisen Oma-Keskus Oy:n nimellä. 2000-luvulla yritys laajensi toimintaansa yrityskaupalla ostamalla Kuopiossa toimineen Mega-Kojeisto Oy:n. Yritykset fuusioituivat vuoden 2011 alussa ja näin syntyi POK Group Oy.