STEKin syksyn hankeavustukset jaettu

22.10.2013

Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry on jakanut syksyn 2013 avustukset. Avustuksia jaettiin yhteensä 206 000 euroa. 

Avustuksia myönnettiin muun muassa internetissä toteuttavalle energiavisalle, sähkö- ja energia-alan sähköiselle perehdytyskurssille sekä energiatehokkuuden verkkovalmennuksen toteuttamiseen. STEKin hallitus päätti tukea myös paloturvallista valaistusta, ammattikorkeakoulujen sähköturvallisuusharjoitusten kehittämistä sekä ammattimerenkulkijoille suunnattua sähkö-turvallisuushanketta.

STEK ry jakaa avustuksia sähköturvallisuutta ja energiatehokkuutta edistäviin hankkeisiin kaksi kertaa vuodessa. Hakuajat päättyvät vuosittain 15.3. ja 15.9. Avustusten jaosta päättää sähköalan asiantuntijaryhmän esittelyn pohjalta STEKin hallitus. STEK ry on mukana sähköistysalan yhteisessä Hyvinvointia sähköllä – visio 2030:ssa ja tukee myös sen teemoja: energiatehokkaisiin rakennuksiin, älykkäisiin sähköverkkoihin ja sähköiseen liikenteeseen sekä energiankulutustietoisuuden lisäämiseen liittyviä hankkeita.