Mikenti-Yhtiöt ja Quattroservices yhdistyvät

25.11.2013

Mikenti-Yhtiöt Oy on allekirjoittanut kauppakirjan, jolla 75 % Quattroservices Oy:n omistuksesta siirtyy Mikenti-Yhtiöille. Loppuosa 25 % osakkeista jää yhtiön avainhenkilöiden omistukseen. 

Quattroservices Oy:n myyjänä on 5.11.2013 konkurssiin ajautuneen rakennusliike Quattrogemini Oy:n konkurssipesä. Konkurssipesän mukaan Quattroservices on toiminut itsenäisesti ja kannattavasti, eikä sillä ollut tällä hetkellä käynnissä yhteistä liiketoimintaa entisen emoyhtiön kanssa.

Yrityskauppa ei tuo muutoksia Mikentin, Quattroservices Oy:n tai näiden tytäryhtiöiden toimintaan. Kaupan jälkeen yhtiöiden palvelut kattavat laajasti talotekniikan eri osa-alueet kuten turva- ja antennijärjestelmien, ATK-järjestelmien, tele- ja tietoliikenneverkkojen sekä sprinklerijärjestelmien asennuksen.

Mikentin ja Quattroservicesin yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on tänä vuonna lähes 80 miljoonaa euroa. Yhtiöillä on toimipaikat pääkaupunkiseudun lisäksi Hyvinkäällä, Forssassa, Lahdessa, Leppävirralla ja Lappeenrannassa sekä Venäjällä Pietarissa ja Moskovassa.

Quattroservices Oy on suomalaisittain kansainvälinen talotekniikkaurakoitsija. Tänä vuonna yhtiön liikevaihdosta pääosa tulee Venäjältä. Venäjällä yhtiön suurimmat asiakkaat ovat teollisuusyrityksiä, mutta Suomessa yritys on keskittynyt perinteiseen talotekniikkaurakointiin.