Vuoden sähkösuunnittelijaksi valittiin Sähköinsinööritoimisto Esko Laakso Oy

30.8.2013

Vuoden 2013 sähkösuunnittelija julkistettiin 29.8. Sähköisen talotekniikan rakennuttajaseminaarissa Helsingissä. Tunnustuksen sai vuonna 1964 perustettu Sähköinsinööritoimisto Esko Laakso Oy Rovaniemeltä. Tunnustuksen vastaanotti yrityksen toimitusjohtaja ja omistaja Jarmo Heikkilä.

Vuoden sähkösuunnittelijan palkinnon vastaanotti Esko Laakso Oy:n Jarmo Heikkilä.Esko Laakso Oy:n toimialue on koko Lappi, jossa alueen maantieteelliseen laajuuteen suhteutettuna on melko vähän toimijoita ja työkantaa. Siksi niin rakennuttaja- kuin rakentajatahotkin tuntevat toisensa hyvin.

– Osaamisen on oltava monipuolista ja työn laatu on pidettävä jatkuvasti korkealla, sillä pienissä ympyröissä hyvä maine on kaikki kaikessa. Työt tehdään niin hyvin kuin osataan eikä tingitä koskaan siitä tehtäväkentästä, joka suunnittelijan vastuulle kuuluu, sanoo Jarmo Heikkilä.

Jarmo Heikkilä kertoo valinnan Vuoden 2013 sähkösuunnittelijaksi olleen hänelle mieluisa yllätys.

– Kun pohdin uutista, ajattelin, että se on tunnustus koko lappilaiselle sähkösuunnittelulle. Ja voisi vielä niinkin ajatella, että tämä on tunnustus Esko Laakson elämäntyölle, koska hän on ollut uranuurtaja täällä Lapissa.

Vuoden 2013 sähkösuunnittelijaksi valinnan perusteita olivat mm. monipuolinen tekninen osaaminen, koko rakentamisprosessin hallinta ja hyvät yhteistyökyvyt.

Vuoden sähkösuunnittelijan valitsevat Asunto-, toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI ry ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry. Vuosittain tehtävän valinnan tarkoituksena on nostaa esiin esimerkillisesti toimivia sähkösuunnitteluyrityksiä.