Rejlers osti Sähköinsinööritoimisto Matti Lepän

31.10.2013

Rejlers Oy on vahvistanut talotekniikan sähkösuunnittelun osaamistaan ostettuaan Suomen vanhimman sähkösuunnittelutoimiston, Turussa toimivan Sähköinsinööritoimisto Matti Leppä Oy:n.

Vuonna 1955 perustettu Sähköinsinööritoimisto Matti Leppä tarjoaa rakennushankkeisiin talotekniikan sähkösuunnittelua. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2012 noin 1,8 miljoonaa euroa. Sen 20 työntekijää siirtyvät Rejlersin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Yritys liitetään osaksi Rejlersin Rakentaminen-toimialaa. Rejlersin talotekniikkasuunnittelu aloitti vuonna 1980 ja Insinööritoimisto Lausamo Oy vuonna 1984. Nyt hankittu Sähköinsinööritoimisto Matti Leppä perustettiin 1955. Nykyisellään Rejlers Talotekniikan LVIS-suunnittelun henkilöstömäärä on noin 100.

Rejlers on asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita sekä projektitoimituksia monialaiselle teollisuuden, energian, rakentamisen ja kiinteistöjen sekä infran asiakaskunnalle. Toimipaikkoja on 14 paikkakunnalla Suomessa.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2012 oli noin 33 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on tällä hetkellä yli 450.