STEKin avustukset sähköalan hankkeille ovat jälleen jaossa

22.8.2013

STEK ry jakaa avustuksia sähköturvallisuutta ja energiatehokkuutta edistäviin hankkeisiin kaksi kertaa vuodessa. Haku on jälleen ajankohtainen – syksyn hakemukset tulee jättää STEKin verkkosivuston kautta 15.9. mennessä.

Merkittäviä avustuskohteita ovat perinteisesti olleet sähköalan standardoimis- ja muuta ohjeistotyötä, energiansäästöä, toimialan ympäristökysymysten selvittämistä, kansainvälistymistä sekä alan koulutus- ja tutkimustyötä edistävät hankkeet.

STEK ry on vuoden alussa liittynyt sähköistysalan yhteisen Hyvinvointia sähköllä - visio 2030:n allekirjoittajien joukkoon ja tukee siis jatkossa myös vision teemoihin liittyviä hankkeita – muun muassa energiatehokkaisiin rakennuksiin, älykkäisiin sähköverkkoihin ja sähköiseen liikenteeseen sekä energiankulutustietoisuuden lisäämiseen liittyviä hankkeita.

Sähköturvallisuuden edistämiskeskus STEK ry on puolueeton, yleishyödyllinen yhdistys, joka kehittää ja edistää sähköturvallisuutta ja energiatehokkuutta, ja rahoittaa avustuksin aihepiiriin liittyviä hankkeita.

Lisätietoja avustusten hausta ja hakukriteereistä STEKin verkkosivuilta.