Löydä sähkömies -palvelu on nyt avattu

1.9.2015

Löydä sähkömiesLuotettavan sähkömiehen hakupalvelu, Sähkötreffit, on ollut tarjolla kuluttajille pian viiden vuoden ajan. Nyt palvelusta on julkaistu versio 2.0; Löydä sähkömies.

Sähkötreffit -palvelun uusi nimi Löydä sähkömies kertoo selkeämmin palvelun idean, joka on tarjota helppo tapa löytää lähistöltä luotettava, osaava ja asiakaspalvelutaitoinen sähkömies. Maksuton verkkosivusto tarjoaa eri vaihtoehtoja yhteystietoineen ja kysely on helppo jättää useallekin sähköurakoitsijalle.

Uudistus toi nimen ja verkkosivuston lisäksi tarjolle lisää tietoa sähköistyksestä sekä laajan joukon erikoisalojen pätevyyksiä hankkineita urakoitsijoita. Heidän joukostaan löytää helposti sopivan valitsemalla osaamisalueen tai maantieteellisen toimialueen.

– Palvelua mainostetaan monien eri kanavien kautta näkyvästi ja kuuluvasti myös tämän syksyn aikana. Yksi koulutus palveluun mukaan haluaville on tarjolla 6.10. Espoossa STUL:n tiloissa. Kannattaa ilmoittautua sinne, jos haluaa esille tuohon Löydä sähkömies –hakuun, kannustaa Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n viestintäjohtaja Paula Ihamäki.

Lähistön Sähkötreffit-koulutettujen sähkömiesten sijainnit näkyvät havainnollisesti kartalla oman postinumeroalueen tuntumassa. Kotien lisäksi urakoitsijat palvelevat mielellään myös yrityksiä ja taloyhtiöitä.

Sähkömiehen löydät verkosta osoitteesta www.löydäsähkömies.fi sekä Facebookista; www.facebook.com/loydasahkomies.