Sähköurakoitsijapäivät Hämeenlinnan Aulangolla 19.–20.11.

1.10.2015

Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton Sähköurakoitsijapäivät järjestetään nykyisin kerran vuodessa aiemman kahden tapaamiseen sijaan. STUL:n liittokokouksessa valitaan uusi puheenjohtaja erovuorossa olevan Juha Lounatvuoren tilalle.

Tervetuloa mukaan Sähköurakoitsijapäiville

Vuoden 2015 Sähköurakoitsijapäivät järjestetään Rantasipi Aulangolla Hämeenlinnassa. Torstaina 19.11. ohjelmassa on perinteinen liittopäiväseminaari ja illallinen, ja perjantaina 20.11. Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton liittokokous. Kokous valitsee liitolle uuden puheenjohtajan kaksi kautta eli kahdeksan vuotta puheenjohtajana toimineen Juha Lounatvuoren tilalle.

Monet jäävät kaipaamaan Juha Lounatvuoren puheenjohtajuutta, mutta säännöt ovat sääntöjä, ja STUL:ssa niitä myös noudatetaan.

– Lounatvuoren kannatus on ollut suurempi kuin Pohjois-Korean johtajilla. Siinä missä Pohjois-Korean johtajat ovat saaneet 99 prosentin kannatuksen aseistettujen vartioiden vahtimissa äänestyksissä, on Juha saanut 100 prosentin kannatuksen suljetussa lippuäänestyksessä, STUL:n toimitusjohtaja Olli-Heikki Kyllönen vitsailee.

Torstain seminaariohjelmassa kuullaan esimerkiksi Perheyritysten liiton toimitusjohtaja Leena Mörttinen näkemyksiä yrittämisen edellytyksistä Suomessa, Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA:n toimitusjohtaja Vesa Vihriälän puheenvuoro sähköistysalan ja talouden muutostrendeistä sekä asiaa rikollisen talouden torjunnasta ja sähköalan ajankohtaisista lainsäädäntöhankkeista.


Lisätiedot ja ilmoittautumiset Sähköinfon sivuilla