Tampereen Verkosto-messujen suosio kasvoi

2.2.2015

Verkosto 2015 -messut kokosivat Tampereelle 28.–29.1. lähes viisi tuhatta sähkö- ja tietoverkkojen ammattilaista. Kävijämääräänsä kasvattanut tapahtuma oli kaikkien aikojen suurin myös näytteilleasettajien määrän ja näyttelypinta-alan osalta.

  
Tampereen Messut Oy:n projektipäällikkö Raimo Pylvänäisen mukaan messut täytti hyvin kaikki tapahtumajärjestäjän odotukset.

– Tapahtuma saavutti uudet ennätykset kaikilla mittareilla ja näytteilleasettajat olivat erittäin tyytyväisiä messujen antiin. Yritykset ovat erityisen iloisia siitä, että he tavoittavat näillä messuilla juuri haluamansa verkkoliiketoiminnan ammattilaiset ja asiantuntijat, joten kävijöiden laatu on korkea, Pylvänäinen sanoi messujen jälkeen.

Verkosto-messut laajenivat tänä vuonna kahteen halliin. Näytteilleasettajia tapahtumaan osallistui 145. Seminaareissa ja tietoiskuissa keskusteltiin alan uudistuksista, sähkön toimitusvarmuuden parantamisesta, sähkö- ja tietoverkkojen kehityksestä ja tulevien vuosien investoinneista sekä muutoksista. Verkosto esitteli kattavasti sähkö-, tele- ja tietoverkkoihin, verkkotuotteisiin ja -palveluihin, sähköautoinfraan, tie- ja katuvalaistukseen sekä liikenteen informaatiojärjestelmiin liittyviä tuotteita ja palveluita.

– Tänä vuonna kävijöitä kiinnostaneet alan hyötyajoneuvot olivat messuilla näyttävästi esillä. Tarkoituksena on kasvattaa myös ajoneuvojen määrää seuraavaan tapahtumaan, Tampereen messujen ammattimessujen tuoteryhmäpäällikkö Jani Maja kertoo.

Tampereella vuodesta 1992 lähtien järjestetyt Verkosto-messut toteuttaa Tampereen Messut Oy yhteistyössä Energiateollisuus ry:n, Adato Energia Oy:n, FiCom ry:n ja Teleprikaati Oy:n kanssa. Seuraavan kerran Verkosto-messut järjestetään 25.–26.1.2017.


Verkosto-messujen videokirjasto Youtubessa