Verkonrakentaja Wire Oy:n omistus muuttuu

2.2.2015

Maarakennusliike Raimo T.A. Virtanen Oy on myynyt osuutensa Verkonrakentaja Wire Oy:n osakkeista Valtteri Virtasen yhtiölle.

Wiren yhtiökokous on valinnut uuden hallituksen ja hallitus on nimittänyt Valtteri Virtasen toimitusjohtajaksi 1.2.2015 alkaen. Virtanen jatkaa myös Maavire Oy:n toimitusjohtajana. Yhtiöllä on ollut toiminnan tehostamisprosessi käynnissä vuoden 2014 ajan, ja kaupan osapuolet ovat päätyneet omistuksen keskittämiseen, jotta yhtiö pystyy vastaamaan kilpailuun sähkönjakelu- ja katuvalaistusmarkkinoilla.

-Wiren liiketoiminnallinen kokonaisuus sopii erinomaisesti osaksi Maaviren tulevaisuuden tavoitteita. Maakaapeloinnin lisääntyminen tulee vaatimaan maarakennuksen synergian kehittämistä, toteaa Virtanen.

-Luopumalla Wiren omistuksesta Maarakennusliike Raimo T.A Virtanen Oy haluaa jatkaa entistä vahvemmin omien liiketoimintasektoreidensa kehittämistä, kertoo toimitusjohtaja Nina Lindström.

Tehdyllä kaupalla ei ole vaikutusta yhtiön operatiiviselle toiminnalle. Yhtiö jatkaa toiminnan tehostamistoimenpiteitä ja keskittyy huolehtimaan asiakassopimusten häiriöttömästä jatkamisesta.