Wise Group ostaa turkulaisen Insto Sainion

2.11.2015

Wise Group Finland Oy hankki 30.10.2015 turkulaisen Insto Sainio Oy:n koko osakekannan. Yrityksen palveluksessa olevat 17 talotekniikan asiantuntijaa jatkavat vanhoina työntekijöinä nykyisissä tehtävissään.

Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Pasi Sainio. Yhtiön myyjät Pasi Sainio, Seppo Suominen ja Janne Mäki tulevat kaupan myötä Wise Groupin osakkaiksi.

– Kaupan myötä kykenemme yhdessä tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaillemme kokonaissuunnittelu- ja konsulttipalveluja, joille on ollut jatkuvaa kysyntää. Tämä antaa meille myös mahdollisuuden palkata uusia asiantuntijoita mielenkiintoisiin työtehtäviin, Wise Groupin toimitusjohtaja Aki Puska kertoo yhtiön tiedotteessa.

Wise Group Finland Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltian maissa. Yritys työllistää 350 suunnittelun ja rakennuttamisen ammattilaista Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Tampereella ja nyt myös Turussa.