SLO uudistaa valtakunnalliset myyntialueensa

2.11.2015

SLO jakaa myyntialueensa Etelä-, Länsi-, Itä- ja Pohjois-Suomen alueisiin.

Etelä-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty KTM Markku Leskinen. Alueeseen kuuluvat seuraavat myyntikonttorit: Espoo, Hermanni, Kamppi, Koivuhaka, Konala, Lohja, Porvoo, Riihimäki, Tuupakka, Tuusula ja Vantaa.

Länsi-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty insinööri Jari Reinikainen. Alueeseen kuuluvat Hämeenlinnan, Jyväskylän, Kalkun, Porin, Rauman, Salon, Seinäjoen, Tampereen, Turun ja Vaasan myyntikonttorit. Tampereen myyntikonttorin päälliköksi on nimitetty insinööri Sami Leppäaho. Vaasan myyntikonttorin päälliköksi on nimitetty KTM Markku Koski.

Itä-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty insinööri Markku Kiukas. Alueeseen kuuluvat Iisalmen, Joensuun, Kotkan, Kouvolan, Kuopion, Lahden, Lappeenrannan, Mikkelin, Savonlinnan ja Varkauden myyntikonttorit. Kuopion myyntikonttorin päälliköksi on nimitetty insinööri Jussi Kajan.

Pohjois-Suomen aluejohtajana toimii diplomi-insinööri Jari Mikkonen. Alueeseen kuuluvat Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen myyntikonttorit. Mikkonen toimii myös Urakoitsijat-myyntisegmentin myyntijohtajana.

Diplomi-insiööri Allan Sothmann on nimitetty Sähkönjakelu ja Teollisuus myyntisegmentin myyntijohtajaksi.