Teslan ensimmäinen myyntipiste Suomessa avattu

3.7.2015

Teslan ensimmäinen myynti- ja huoltopiste Suomessa vietti avajaisiaan 2. heinäkuuta. Vantaan Kaivokselaan avattu Tesla Helsinki esittelee modernin automyynti- ja huoltokonseptin monipuolisine palveluineen.

Teslan ensimmäinen huolto- ja myyntipiste Suomessa on avattu.

Suomalaisten kiinnostus Teslan sähkökäyttöisiä autoja kohtaan on ollut vakaassa kasvussa. Vantaalle avattu Teslan myymälä on yksi pohjoismaiden suurimmista, ja sieltä löytyy myyntipisteen lisäksi huoltopalvelut, ilmainen lataus pikalatausasemilla sekä kierrätyspiste.

–Tämä on uuden aikakauden alku Suomessa. Tesla eroaa teknisesti muista autoista ja vetoaa toisenlaisiin arvoihin kuin kilpailijansa, joten koko automyynti- ja huoltokonseptimmekin on rakennettu perinteisistä automerkeistä poikkeavaksi, Tesla Motorsin liikepäällikkö Erik Kanerva toteaa.

Teslan uudessa myymälässä voi koeajettavien Teslojen lisäksi tutustua Teslan tekniikkaan, sillä nähtävillä on auton alusta akustoineen ja moottoreineen.

–Suomalaiset ovat teknisesti valveutuneita. Tekniikka kiinnostaa heitä ja odotamme tapaavamme liikkeessä paljon modernia teknologiaa arvostavia ihmisiä. Uudessa toimipisteessä heitä palvelee kymmenkunta ammattilaista, Kanerva jatkaa.

Tesla tähtää merkittävään kasvuun Suomessa. Ensimmäiset ilmaiset Supercharger-pikalatausasemat avautuivat Toijalassa ja Paimiossa viime toukokuussa. Kolmas asema avautuu vielä kuluvan vuosineljänneksen aikana ja lisää on tulossa.

–Ilmaiset pikalatausasemat ovat tärkeä osa konseptiamme, sillä ne mahdollistavat pitkätkin ajomatkat ilman tuntien taukoja, Kanerva kommentoi.