Hannu Järveläinen RKL:n uudeksi toimitusjohtajaksi

3.7.2015

Hannu Järveläinen on valittu RKL:n uudeksi toimitusjohtajaksi Ahti Junttilan siirtyessä Rakennusliike Koivukoski Oy:n toimitusjohtajaksi. Järveläinen aloittaa tehtävässä 1.9.2015.

Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL:n hallitus on nimittänyt Hannu Järveläisen liiton uudeksi toimitusjohtajaksi. 53-vuotias uusi toimitusjohtaja on koulutukseltaan rakennusinsinööri, ja hänellä on laaja kokemus erilaisissa tehtävissä rakennusalalla. 

Hannu Järveläinen siirtyy RKL:n palvelukseen YH-Itä-Savo Oy:n toimitusjohtajan tehtävistä, jossa hän on toiminut vajaa viisi vuotta. Lisäksi hän on työskennellyt johtotehtävissä kiinteistö- ja rakennuttamisorganisaatioissa muun muassa kunnallisella puolella Juankosken kaupungilla ja TA-Yhtiöissä.

Otan uuden haasteen vastaan innolla. On hienoa päästä työskentelemään RKL:n osaavan organisaation kanssa koko jäsenistön hyväksi. Osaaminen ja tieto takaavat menestyksen yhä kovenemassa kilpailussa. Koulutuspalveluiden kehittäminen on yksi tärkeimpiä osa-alueita mihin haluan panostaa vahvasti alusta lähtien, Järveläinen kommentoi.