Vantaan asuntomessuilla 100 000 kävijän raja rikki

3.8.2015

Vantaan asuntomessujen kävijämäärä ylitti sunnuntaina 2. elokuuta 100 000 messukävijän rajan.

100 000 kävijän raja ylittyi vilkkaana sunnuntaipäivänä noin kello 14.20, jolloin messuportille saapuivat Toni Toikka ja Isa Heinonen 1- ja 3-vuotiaiden poikiensa kanssa.

Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen ja tonttiasiamies Jari Sainio Vantaan kaupungilta toivottivat yllättyneen pariskunnan tervetulleeksi ja palkitsivat heidät maksuttomalla sisäänpääsyllä, ruoka- ja juomalipuilla sekä kukkakimpulla.

Kouvolasta saapuneella pariskunnalla on takanaan vanhan rintamamiestalon laaja peruskorjaus.

- Tulimme päiväseltään käymään messuille katsomaan erilaisia ideoita. Sinänsä mitään tiettyä ei ole kiinnostuksen kohteena, Toni Toikka kertoi.

Tonttiasiamies Sainio on ilahtunut ihmisten yleisestä mielenkiinnosta Asuntomessuja kohtaan. Vantaan kaupungin messuosastolla työskentelevä Sainio sanoo kävijöiden olevan kiinnostuneita erityisesti monipuolisesta messusisällöstä.

- Messuilta löytyy kaikkea joka lähtöön ja tämänhetkinen kävijämäärä on todella positiivinen asia myös Vantaan kaupungin kannalta, Sainio iloitsi.


Asuntomessut ovat auki 9. elokuutta asti, joka päivä klo 10-18. 5.-6.8. messut ovat avoinna myös illalla kello kahdeksaan saakka.

Lue aiheeseen liittyvä artikkeli: Automaatio on kattavasti edustettuna messukodeissa