Rexel avasi itsepalvelumyymälän Helsingin keskustaan

3.9.2015

Rexel avasi 3.9. uuden itsepalvelumyymälän Helsingin Ruoholahdenkatu kahdeksaan, vain muutaman sadan metrin päähän Kampin bussiterminaalista.

Itsepalveluperiaatteella toimiva myymälä palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä. Ruoholahdenkatu on Rexelin kolmastoista itsepalvelumyymälä Suomessa.

Rexelin myymäläpalveluiden Etelä-Suomen aluepäällikkö Kim Moringin ja myyntipäällikkö Lauri Vannaksen mukaan uusi myymälä on suunniteltu paitsi sähköurakoitsijoiden, myös kiinteistöhuollon ammattilaisten tarpeita silmällä pitäen.

– Helsingin keskustassa toimii paljon kiinteistöhuoltoyhtiöitä, mutta täällä kantakaupungissa tarvikkeita on ollut vähemmän saatavilla. Monet kuitenkin arvostavat lyhyempiä noutomatkoja, ja nyt kun sopiva kohde löytyi, niin täällä ollaan, Moring ja Vannas kertovat.

Myymälässä on tarjolla hyvä valikoima esimerkiksi lamppuja ja sulakkeita, mitä kiinteistöissä saatetaan tarvita kiireisesti keskellä yötäkin.

Myymälän avajaiset jatkuvat vielä perjantaina 4.9. kello 9 – 15, jolloin asiakkailla on mahdollisuus tutustua itsepalvelumyymälän toimintaan sekä ovikoodien ja PDA-viivakoodilukijalaitteiden käyttöön yrityksen edustajien ja tavarantoimittajien opastuksella.


Rexelin tiedote myymälän avajaisista