Aura Lightille tunnustus tuotetietojen päivittämisestä

5.11.2015

Sähköteknisen Kaupan Liitto ry palkitsi Aura Light Oy:n vuoden Esimerkillisenä tuotetietojen päivittäjänä.

STK pitää yllä alan yhteistä, 240 000 tuotetta käsittävää Sähkönumerot.fi-tuotetietopalvelua, joka sisältää kattavat sähköteknisten tuotteiden tuotetiedot, kuvat ja linkit koko toimitusketjun tarpeisiin. Aura Light Oy:llä on Sähkönumerot.fi-palvelussa 1 059 tuotetta, joista yli puolet on avattu viimeisten kolmen kuukauden aikana.

– Aura Light on esimerkillisesti heti tuotteiden perustamisen yhteydessä täydentänyt niille tuotekuvat, mittakuvat, valonjakokäyrät, linkit toimittajan tuotekorteille, tuotekuvaukset ja valaisimille valaisinluettelotiedot, STK:n toimitusjohtaja Tarja Hailikari kiittelee.

Tuotteiden yleisnimet ja tekniset nimet ovat suositusten mukaiset. Jokaisella yrityksen tuotteella on tuotekuva ja monilla tuotteilla useita kuvia. Aura Lightilla on Sähkönumerot.fi-palvelussa yli 5 000 tuotekuvaviittausta. Tuotekorteilla on tuotekuvaukset ja yli 2 000 linkkiä yrityksen omille tuotesivuille.

Aura Lightin tuotteilla on myös STUL-takuu. Sähkönumerot.fi-palvelun tuotetietoja tarkistetaan joka arkipäivä noin 10 000 tuotekortilta.