Consti Talotekniikka on Vuoden LVI-urakoitsija

5.11.2015

Vuoden 2015 LVI-urakoitsijaksi on valittu Consti Talotekniikka Oy. Valinta julkistettiin tänään Tampereella pidettävillä LVI-päivillä.

Kuva Consti

Consti Talotekniikka tunnetaan hyvämaineisena ja osaavana korjausrakentamiseen keskittyvänä lämpö-, vesi- ja ilmastointialan erikoisliikkeenä. Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STULiin kuuluva yritys tekee myös sähkötyöt sekä saneeraus- että uudiskohteisiin.

Yritys on aktiivinen ja arvostettu toimija asiakkaiden ja muiden sidosryhmien keskuudessa. Se on toiminnallaan luonut positiivista mielikuvaa talotekniikka-alasta, erityisesti korjausrakentamisen alueella.

Consti Talotekniikka on kehittänyt määrätietoisesti liiketoimintaansa vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Yritys kehittää ja tuo markkinoille uusia ratkaisuja asiakkaiden käyttöön sekä panostaa henkilöstön osaamisen jatkuvaan parantamiseen. Consti Talotekniikka on pystynyt kannattavaan kasvuun viime vuosien haasteellisessa markkinatilanteessakin.

Vuonna 2008 perustetun Consti Talotekniikan toiminta painottuu Uudellemaalle ja Pirkanmaalle. Yrityksen liikevaihto 2014 oli 95 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 500 henkilöä.