ESP-konserni vahvistaa yritysostolla LVI-toimintojaan

7.1.2015

ESP-konserni vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudun LVI-alalla ostamalla vuonna 1951 perustetun KLA:n eli Kauklahden lämpöasennus Oy:n. KLA on keskittynyt erityisesti vaativiin LVI-saneeraushankkeisiin pyrkien pitkiin asiakas- ja työsuhteisiin. KLA:n liikevaihto on noin viisi miljoonaa euroa vuodessa ja henkilömäärä on noin 30.

Yrityskaupan jälkeen KLA jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhtiönä eikä yrityskaupalla ole vaikutuksia asiakkuuksiin tai henkilöstöön. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Marko Merinen.

ESP-konsernin emoyhtiö on ESP Suomi Oy, jonka pääomistaja on ESP-konsernin konsernijohtaja Veli-Markku Nieminen. Konsernissa on ennestään ES-Projektit Oy, joka toimii talotekniikkaurakoinnissa pääkaupunkiseudulla sekä vientiprojekteissa. Lisäksi konserniin kuuluvat Pirkanmaan alueella toimiva ESP-tekniikka Oy sekä Lapin alueella toimiva Levin sähkö Oy.

Vuoden 2015 alussa konserni aloittaa toiminnan Keski-Suomen alueella. Koko konserni työllistää järjestelyn jälkeen yhteensä noin 70 ammattilaista.