Juha Kiviniemi Sähkösuunnittelijat NSS:n puheenjohtajaksi

13.11.2015

Ensi vuonna 50 vuotta täyttävän Sähkösuunnittelijat NSS:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Yhtyneet insinöörit Oy:n toimitusjohtaja Juha Kiviniemi, 35.

- NSS ry tekee hyvää työtä sähkösuunnittelualan esiintuomiseksi ja aseman vahvistamiseksi. Edellisten vuosien aikana yhdistyksen koulutustoimintaa ja palveluita on kehitetty paremmin sähkösuunnittelijoiden tarpeita vastaavaksi ja jäsenistöön on tullut paljon aktiivisia nuoria mukaan. Myös yhdistyksen tunnettuus ja vaikuttavuus on lisääntynyt mm. sähkösuunnittelijan pätevyysjärjestelmän ansiosta, Kiviniemi toteaa.

NSS:n hallituksessa uusina jäseninä aloittavat projektipäällikkö Jonne Järvinen Insinööritoimisto Stacon Oy:stä ja ryhmäpäällikkö Pasi Poikonen Granlund Oy:stä.

Hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Tomi Vähäkangas Selkämaan suunnittelu Oy:stä, toimitusjohtaja Antti Lehtinen Suunnittelutoimisto Hakala Oy:stä, suunnittelujohtaja Kari Kavonius Optiplan Oy:stä ja toimitusjohtaja Jukka Nurmi Sähköinsinööritoimisto Matti Leppä Oy:stä.

NSS:n juhlavuosi näkyy yhdistyksen toiminnassa monella tapaa, luvassa on katsauksia yhdistyksen historiaan, aluetapahtumia ja pääjuhla, jota vietetään 14.10. Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä.