Elfack-messut järjestetään Göteborgissa 5.-8. toukokuuta

17.4.2015

Pohjoismaiden suurimpiin sähkö-, energia- ja valaistusalan ammattitapahtumiin kuuluva Elfack järjestetään Göteborgissa jälleen 5.-8. toukokuuta.

Edellisen kerran Elfack-messut järjestettiin vuonna 2013

Kevään Elfack-messuilla ohjelmaa ja puheenvuoroja luvataan riittävän enemmän kuin koskaan aiemmin. Sähkö- ja telealan ammattilaisille messuilla on esillä suuri valikoima uusimpia asennusratkaisuja ja tarvikkeita niin sähkö- kuin tele- ja turvalaitteidenkin puolelta. Energia-osastolla keskitytään esimerkiksi älykkäiden sähköverkkojen mahdollisuuksiin.

Valaistuspuolella on esillä luonnollisesti valtava määrä kaikenlaisia ledejä, mutta lisäksi suomalaisvieraiden kannattaa kiinnittää messuilla huomiota myös erilaisten sisustus- ja tyyliratkaisujen tarjontaan, sillä joskus ruotsalaisten on väitetty olevan näissä kysymyksissä hieman suomalaisten edellä, ja onpa suomalaisten kuultu joskus vähän matkivankin länsinaapureita esimerkiksi keittiöiden ja kylpyhuoneiden sisustuksessa.

Messuilla voi tutustua myös omaa Sähkötreffit-palveluamme vastaavan Elrätt-palvelun tuoreimpiin markkinointi-ideoihin ja ajatuksiin. Joka toinen vuosi järjestettäville messuille odotetaan aiemmin vuosien tapaan noin 25 000 kävijää.

   

Messujen kotisivut englanniksi
Messujen ruotsinkielinen messulehti