SLO aloittaa sähkötarvikkeiden pikatoimitukset

19.3.2015

SLO Oy lanseeraa pääkaupunkiseudulle Tuntitoimitus-palvelun, jolla se toimittaa asiakkailleen sähkötarvikkeita arkipäivisin tasatunnein Vantaan keskusvarastosta.

Tuntitoimitus on kuljetuspalvelu, jolla SLO:n keskusvarasto toimittaa sähkötarvikkeet asiakkaiden työmaille arkipäivinä tasatunnein klo 8 - 15 pääkaupunkiseudulla.

Palvelu kattaa noin 20 kilon painoiset ja 2,5 metrin pituiset tuotteet ja se on suunnattu sähköurakoitsijoille, huoltoyhtiöille ja isännöitsijätoimistoille Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. 

– Sähköurakoinnin ja kunnossapidon tiukat aikataulut ovat haasteellisia asiakkaillemme. Kehitämme SLO:lla jatkuvasti toimintaamme tukeaksemme asiakkaita entistä paremmin projekteissa. Tuntitoimitus palvelee asiakkaitamme erinomaisesti tilanteissa, joissa sähkötarvikkeet on saatava nopeasti kohteeseen. Keskustan työmailla ei ole tilaa varastoida tarvikkeita sisätiloihin tai pystyttää väliaikaista varastoa kadulle tai kiinteistön sisäpihalle, sanoo aluejohtaja Markku Leskinen SLO:n pääkaupunkiseudun myynnistä.