Indel Automation fuusioituu LSK Electricsiin

19.3.2015

Automaatioratkaisuja toimittava Indel Automation Oy sulautuu emoyhtiöönsä LSK Electrics Oy:öön. LSK:n uuden, toimintansa 1.4.2015 aloittavan toimialan nimeksi tulee LSK Industry.

LSK Electrics Oy:n sähkö- ja automaatioalan komponentteja ja palveluita tarjonnut toimiala ja vaativiin suunnittelu- ja automaatioprojekteihin erikoistunut insinööritoimisto Indel Automation muodostavat LSK Electrics Oy:n uuden toimialan nimeltään LSK Industry. Toimialan johtajaksi on nimitetty Tomi Ilonen, joka on toiminut aiemmin LSK Electricsin myyntijohtajana.

Sulautuminen on osa LSK-Yhtiöiden strategiaa keskittyä voimakkaammin kahteen pääliiketoiminta-alueeseen; talo- ja teollisuustekniikkaan.

– Olemme myyneet ja markkinoineet ”komponenteista kokonaisuuksiin” -ajatustamme jo pari vuotta ja tavoitteenamme on luoda yksi teollisuustoimiala, joka tuottaa asiakkaillemme laadukkaita palveluja kustannustehokkaasti. Haluamme panostaa asiakkaidemme kilpailukykyä vahvistavien tuotteiden ja palveluiden myyntiin ja toteutukseen, Tomi Ilonen kertoo.

Vuonna 1978 perustettu Indel Automation Oy työllistää noin viisitoista henkeä. LSK osti yhtiön koko osakekannan vuonna 2008. LSK Yhtiöiden palveluksessa on yhteensä noin 260 teknisten alojen ammattilaista. Yhtiöiden viime vuoden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 45 miljoonaa euroa.


LSK:n fuusiotiedote