Willy Grönqvist Hedengren Securityn toimitusjohtajaksi

20.8.2015

Insinööri Willy Grönqvist, 57, on nimitetty Oy Hedengren Security Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.10.2015 alkaen yrityksen nykyisen toimitusjohtaja Kauko Pirskasen siirtyessä eläkkeelle.

Willy GrönqvistPitkän uran Hedengren Securityllä tehnyt Grönqvist on hoitanut menestyksekkäästi oman vastuualueensa liiketoimintaa sekä osallistunut Hedengren Securityn johtoryhmän jäsenenä koko yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Grönqvistillä on myös laajaa kokemusta muilta aloilta Hedengren-konsernin ulkopuolelta.

– Hedengren Security on Kauko Pirskasen johdolla kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista turvallisuusjärjestelmiä myyvistä ja markkinoivista yrityksistä, ja hänen jalanjälkiään seuraten on hyvä lähteä viemään yritystä eteenpäin. Hedengren Securityn menestyksen taustalla on oma tuotekehitys sekä jo hyvälle mallille kehittynyt vientitoiminta, ja niitä lähden ponnekkaasti jalostamaan. Tärkein markkina-alue on kuitenkin Suomessa ja siitä pidetään jatkossakin hyvä huoli, tuleva toimitusjohtaja Grönqvist linjaa.

Toimitusjohtaja Kauko Pirskanen on työskennellyt Hedengren-konsernin palveluksessa 34 vuotta.

– Näiden vuosien aikana olen nähnyt ja ollut myös mukana kehittämässä Hedengrenin turvaliiketoimintoja perinteisestä maahantuontiliikkeestä moderniksi kansainväliseksi moniosaajaksi. Meillä on erinomainen porukka, vahvat tuotteet ja toimivat prosessit. Jätän yrityksen luottavaisin mielin Willy Grönqvistin osaaviin käsiin, Pirskanen sanoo.

Hedengren Securityn järjestelmätoimitukset kattavat turvallisuusjärjestelmien integroidut kokonaisuudet kameravalvonta-, murtohälytys-, kulunvalvonta-, henkilöturva-, viestintä-, palo- ja turvavalojärjestelmissä.