Lappiin avataan uusia sähköautojen latauspisteitä

20.10.2015

Fortum avaa seitsemän uutta sähköajoneuvojen latauspistettä pohjoisimpaan Suomeen.

Lapin uudet latauspisteet kartalla

Uudet latauspisteet on sijoitettu siten, että ne helpottavat Suomen ja Norjan sekä myös Ruotsin välillä matkaavien sähköautoilijoiden elämää. Osittain uusista latauspisteistä saadaan kiittää Fortumin ja Renaultin varsinkin Norjassa tekemää yhteistyötä.

– Olemme iloisia, että voimme yhdessä Fortumin kanssa laajentaa latausverkostomme myös Pohjois-Suomeen. Uskomme, että moni asiakkaistamme haluaa ajaa sähköautolla Norjasta Suomeen, ja tämän laajennuksen myötä voimme tarjota vaivattoman ja turvallisen matkan, sanoo Norjan Renaultin toimitusjohtaja Anders Gadsbøll.

Fortum ja Renault aloittivat yhteistyön Norjassa vuoden 2014 lopussa.

– On hienoa, että voimme laajentaa yhteistyötämme Renaultin kanssa ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin Pohjois-Suomessa. Haluamme olla edelläkävijä sähköautomarkkinoilla ja tarjota sähköautojen käyttäjille yhä parempia mahdollisuuksia siirtyä paikasta toiseen", sanoo Fortum Charge & Driven Norjan maajohtaja Jan Haugen Ihle.

Fortumilla on Pohjoismaissa yli 200 pikalatauspistettä ja yli 250 peruslatauspistettä. Latauspisteiden sijainnit löytyvät yhtiön karttapalvelusta map.chargedrive.com.