Relacom ja Caruna syventävät yhteistyötään

22.1.2015

Relacom Finland Oy ja sähkönsiirtoyhtiö Caruna ovat sopineet yhteistyönsä laajentamisesta. Relacom ottaa päävastuun Carunan verkon viankorjaus-, asiakas- ja pieninvestointitöistä Pohjanmaalla, Uudellamaalla ja Espoossa.

Caruna on valinnut Relacomin kumppanikseen vuosille 2015 - 2017 Pohjanmaan, Uudenmaan ja Espoon verkkojensa pieninvestointi- ja kunnossapitotöihin sekä viankorjaukseen. Merkittävän osan sopimuksesta muodostavat Carunan asiakkaille tehtävät verkonrakentamistyöt kuten uusien sähköliittymien rakentaminen ja sähkölinjojen siirrot, liittymien kytkennät ja muutokset, sähkömittareihin liittyvät työt sekä muut pienet investointi- ja palvelutyöt.

Relacomin Power-yksikön johtaja Antti Savolaisen mukaan nyt solmittu sopimus on yhtiölle erittäin merkittävä.

– Laajentunut yhteistyömme mahdollistaa investoinnit toimintamme edelleen kehittämiseen niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Vahvistamme nykyistä organisaatiotamme yhteistyökumppanuuksilla ja rekrytoinneilla.

Aiemmin yhtiöt ovat ilmoittaneet merkittävästä yhteistyöstä sähköverkon maakaapelointihankkeessa Pohjanmaalla.

– Meillä on ympärivuorokautinen, alueellinen viankorjausvalmius, jolla turvaamme Carunan asiakkaiden sähköntoimituksen, Savolainen sanoo

Relacom Finland Oy työllistää yhteensä noin 700 sähkö- ja laajakaistaverkkojen rakentajaa, ylläpitäjää ja asiantuntijaa. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin 80 miljoonaa euroa.