Sähkö & rakentaminen 2015 -verkkolehti on ilmestynyt

22.10.2015

Kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu Sähkö & rakentaminen 2015 -tiedotuslehti on luettavissa näiden Sähköala.fi-sivujen rakennuttajaosiossa.

Sähkö- ja rakentaminen -lehteen =>

Lehti on koottu pääasiassa Sähköala-, Sähkömaailma- ja Sähköinfo-lehdissä aiemmin tänä vuonna julkaistuista jutuista, mutta mukaan mahtuu myös koko joukko uusiakin artikkeleita.

Lehdessä kerrotaan esimerkiksi oululaisen liikekiinteistön LEED-sertifikaatista, STUL:n puheenjohtajien terveisiä rakennuttajille, sähkö- ja telealan pätevyyksistä ja sertifikaateista, sähköautojen lataustavoista, valaistusinvestointien elinkaarikustannuksista, aurinkosähköjärjestelmien asennuksesta, turvakuulutusjärjestelmien suunnittelusta sekä valokuituverkkoja koskevista määräyksistä.

Viime vuonna ensimmäisen kerran tehty 60-sivuinen lehti korvaa STUL:n aiemmin kahdesti vuodessa lähettämät Sähkö- ja rakentaminen -tiedotteet. Lehden painettu versio postitetaan RAKLI ry:n Locus-lehden marraskuun numeron liitteenä pääasiassa kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisista koostuvalle lukijakunnalle.

Lehti osoitteessa www.sahkoala.fi/kiinteistoala.