Uusi Löydä sähkömies -palvelu on otettu hyvin vastaan

30.9.2015

Sähkötreffit-palvelun nimi muutettiin syyskuun alussa Löydä sähkömies -palveluksi.

Löydä sähkömies!

Palvelusta vastaavan Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n viestintäjohtaja Paula Ihamäen mukaan uudesta palvelusta on ehtinyt tulla jo runsaasti hyvää palautetta niin mukana olevilta urakoitsijoilta kuin asiakkailtakin.

Paula Ihamäki. Kuva Mikko Käkelä– Eniten kiitosta on tullut vanhasta Sähkötreffit-nimestä luopumisesta. Uusi nimi kuvaa palvelun sisältöä huomattavasti aiempaa paremmin ja on myös hakukoneystävällisempi, Ihamäki kertoo.

Palvelun olennainen osa on uusien www.löydäsähkömies.fi -sivujen hakemisto, mihin on koottu lukuisien luotettavien ja ammattitaitoisten, kuluttaja-asiakkaita palvelevien sähköurakoitsijoiden yhteystiedot eri puolilta Suomea.

– Löydä sähkömies -palvelun urakoitsijahakuun pääsee mukaan käymällä päivän mittaisen kurssin, jolla opetetaan muun muassa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin taitoja. Ilahduttavaa on, että 6.10. pidettävä kurssi on lähestulkoon loppuun myyty. Palvelussa mukana olo ja sen myötä saatava tuki omalle myyntityölle näyttää kiinnostavan jopa aikaisempaa enemmän, mikä on tietysti erinomainen asia, Ihamäki kertoo.

Laajan lehdistötiedotuskampanjan lisäksi Löydä sähkömies -palvelu kuuluu syksyn aikana myös radiossa. Palvelun radiomainontakampanja käynnistyy viikolla 42 Radio Aallon, Groove FM:n ja Metro Helsingin taajuuksilla, ja viikolla 44 käynnistyy laajempi ohjelmayhteistyö Suomipop-kanavalla.

Palvelussa mukana olevia urakoitsijoita pääsee tapaamaan seuraavan kerran Vantaalla 23. - 25. lokakuuta pidettävien Omakoti-messujen Löydä sähkömies -ständille.

Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton lisäksi palvelun tuottamiseen osallistuvat Sähköturvallisuuden Edistämiskeskus STEK ry, Sähköteknisen Kaupan Liitto STK ry, Sähkösuunnittelijat NSS ry, Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes ry sekä Energiateollisuus ry.

Sähkömiehen löydät verkosta osoitteesta www.löydäsähkömies.fi sekä kaikille avoimelta Facebook-sivulta www.facebook.com/loydasahkomies.