Sähkömessut kokoavat alan toimijat Jyväskylään 7.-9.2.

1.2.2018

Sähköalan ammattilaiset suuntaavat Jyväskylän Paviljonkiin 7. - 9. helmikuuta Sähkö-, tele-, valo ja AV 2018 -messuille.

Jyväskylän Sähkö-, tele-, valo- ja AV 2018 -messut kokoaa noin 300 osastolle reilut tuhat toiminimeä yli 20 eri maasta. Messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa nyt jo 19:nnen kerran.

Jyväskylän messuilla vuonna 2016.Kahden vuoden välein järjestettävä tapahtuma on alan ammattilaisten kohtauspaikka, jossa yhdellä kertaa näkee uusimmat tekniset ratkaisut ja palvelut sekä päivittää tietonsa alan viimeisimmistä trendeistä.

Sähkömessujen seminaarit ja tietoiskut tarjoavat kävijöille syventävää tietoa monista ajankohtaisista teemoista. Esimerkiksi Hyvinvointia sähköllä -seminaari järjestetään kaikkina kolmena messupäivänä C2-hallin seminaaritilassa. Keskiviikkona 7.2. ja torstaina 8.2. järjestetään lisäksi Auditorio Wivissä C2 Smart Light -seminaari, jonka aiheena on valaistuksen ohjaus ja valo palveluna.

Messujen uutuus on Hotelli Voltti eli koominen katastrofinäytelmä sähkösuunnittelusta. Sen toteuttavat kokoustila Alvarissa niin ikään keskiviikkona ja torstaina Sähkösuunnittelijat NSS ry sekä jyväskyläläinen teatteriryhmä Teatterikone.

Ilari Tervakangas

– Sähköinsinööriliiton messujuna tuo jälleen vieraita Helsingistä Tampereen kautta avajaispäivänä keskiviikkona. Kävijöitä tulee perinteisesti myös kymmenillä tilausajobusseilla kaikkialta Suomesta. Lisäksi ulkomaisia messuvieraita on tulossa useista eri maista, Jyväskylän messut oy:n myyntijohtaja Ilari Tervakangas kertoo.

Rekisteröityneille kävijöille sisäänpääsy on maksuton. Rekisteröityä voi vielä Paviljongin ovella, mutta ruuhkien välttämiseksi rekisteröityminen kannattaa hoitaa ennakkoon messujen verkkosivulta löytyvän linkin kautta.

Edellisten messujen kävijätutkimuksen 59 prosenttia kävijöistä oli vieraillut myös edellisillä messuilla. Messuille tultiin ajan tasalla pysymiseksi, asiakaskontaktien luomiseksi ja ylläpitämistä sekä messuilta saatavan tiedon hyödyntämiseksi hankintojen suunnittelussa.

Jyväskylän messut oy:n lisäksi messujen järjestelyissä ovat mukana Sähkösuunnittelijat NSS ry, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry, Suomen valoteknillinen seura ry, Sähköinsinööriliitto ry, Sähköteknisen kaupan liitto ry, AVITA – Audiovisuaalinen toimiala ry, KNX Finland ry sekä Valon kaupunki Jyväskylä.Jyväskylän sähkömessujen sivut