NKT vahvistaa läsnäoloaan Suomen markkinoilla

2.1.2018

NKT panostaa toimintaansa Suomessa ja tarjoaa laajan valikoiman asennuskaapeleita sekä asuinrakentamiseen että teollisuuden tarpeisiin.

NKT:n kaapelit on kehitetty pohjoisen olosuhteisiin

Viimeisen vuoden aikana NKT on vahvistanut asemaansa kansainvälisillä kaapelimarkkinoilla muun muassa ostamalla ABB:n voimakaapelitoiminnot. NKT tavoittelee lähivuosina tervettä markkinaosuutta Suomessa ja vahvistaa sekä markkinointiaan sekä palveluaan paikallisesti.

NKT on toiminut Suomen markkinoilla vuosikymmenien ajan, alun perin L. M. Ericssonin nimellä, keskittyen pienjännite- ja keskijännitekaapeleiden toimittamiseen paikallisille sähkönjakeluyhtiöille ja tukkuliikkeille.

– Voimme tarjota asiakkaillemme houkuttelevan valikoiman pohjoismaiseen ilmastoon sopivia 400 V – 24 kV -kaapeleita sähkönjakeluun. Suomessa myymämme tuotteet on kehitetty ja testattu kansainvälisten standardien mukaisesti täyttämään asiakkaidemme vaatimukset. Haluamme kehittää helposti asennettavia kaapeleita, jotta työskentely olisi asentajille vaivatonta, kertoo Suomen myynnistä vastaava Sales Director Peter Marcusson.

NKT on perustettu Tanskassa vuonna 1891. Yrityksellä on toimintaa 18 maassa ja 37 toimipaikassa sekä valmistuslaitokset Saksassa, Ruotsissa, Puolassa, Tšekissä, Norjassa ja Tanskassa. NKT työllistää noin 3 400 henkilöä, ja vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli 1 miljardi euroa.