Porin Asuntomessut käynnistyvät 6. heinäkuuta

2.7.2018

Kesän 2018 Asuntomessut järjestetään Porin Karjarannassa, noin kahden kilometrin päässä Porin keskustasta 6.7.-5.8.2018.

Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän. Karjarannan vanhan teollisuusalueen jokimaisemaan rakennetulla messualueella pääsee tutustumaan 28 uuteen pientaloon, Verstaskatu neljään vuonna 1937 valmistuneen kiinteistön peruskorjaukseen, uuteen rivitaloon, palvelutaloon ja päiväkotiin, joka toimii myös messujen lapsiparkkina.

Sähköistysratkaisuja esitellään esimerkiksi ABB:n kotiautomaatiokohteessa Jokilammi 21, WinNovan Tähti-puutalossa ja Sähkö-Pori oy:n UTU:n ja Hagerin tuotteilla sähköistämässä OPn Kotoisa -kohteessa. Asuntomessujen aikana Porissa pääsee tutustumaan myös peruskorjattuun Porin Teatteriin ja sen viereen rakentuvaan, uusinta teknologiaa hyödyntävään Karhukortteliin.

Asuntomessut ovat avoinna joka päivä klo 10-18. Messujen pääportti sijaitsee osoitteessa Karjarannantie 25. Messupysäköinti on järjestetty Kirjurinluotoon, josta pääsee maksuttomilla non-stop busseilla messualueelle. Pysäköinnistä on myös kävelyopasteet puolentoista kilometrin päässä sijaitsevalle messualueelle.

 

Asuntomessut.fi

Motivan tiedote: Älykästä taloautomaatiota Porin asuntomessutaloissa

WinNovan kohteen sähkö- ja lämmitysjärjestelmien esittelyvideo Youtubessa