CTS Engtec laajentaa suunnittelutoimintojaan Viroon

4.9.2018

Kouvolalainen suunnittelu-, konsultointi- ja projektinhoitoyhtiö CTS Engtec Oy on ostanut tallinnalaisen Systemtest OÜ:n koko osakekannan.

Teollisuusautomaatiojärjestelmien suunnittelua ja asennukseen erikoistunut Systemtest on perustettu vuonna 1991. Yritys työllistää 15 henkilöä. Yhtiön toimipiste sijaitsee Tallinnan lähellä Piritassa.

– Systemtest on korkean ammattitaidon sekä vaativien ja laadukkaiden toimitusten yhtiö, jonka toimitusreferenssit ovat vakuuttavat. Systemtest yhdistettynä konsernin nykyisiin palveluihin mahdollistaa laajat toimitukset, jotka herättävät varmasti asiakkaiden kiinnostuksen, CTS Engtecin toimitusjohtaja Antti Lukka kertoo yhtiön tiedotteessa.

Systemtestin hankinta tukee CTS Engtecin tavoitetta laajentaa palvelutarjontaansa sekä maantieteellistä läsnäoloaan Baltiassa. CTS-konsernin automaatio-, instrumentointi- ja sähköistyspalvelut laajenevat yrityskaupan myötä konsepti-, kenttä- ja sovellussuunnittelusta myös automaatio- ja sähköistysjärjestelmien kokonaistoimituksiin.

 

CTS Engtecin tiedote