Assemblin liittyi Helsingin Ilmastokumppaniksi

6.11.2018

Helsingin Ilmastokumppanit -verkostoon liittyi 31. lokakuuta 22 uutta yritystä ja organisaatiota. Ilmastokumppanit sitoutuvat vähentämään Helsingin kasvihuonekaasupäästöjä itse valitsemin tavoittein ja keinoin.

Assemblin perusti keväällä oman kestävän kehityksen komiteansa, jonka lähtökohtana on muun muassa tarkkailla lainsäädäntöä, seurata erilaisia kestävään kehitykseen liittyviä aloitteita ja kanavoida hyviä ideoita yrityksen johtoryhmälle.

Ilmastokumppanit määrittelevät itselleen sitoumuksia ja tavoitteita, joiden avulla tähdätään oman toiminnan kehittämiseen entistä kestävämmäksi.

– Assemblin haluaa olla edelläkävijä ja pyrimme kaikilla mahdollisilla keinoilla vähentää päästöjämme ja etsiä jatkuvasti energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja liiketoiminnoissamme, Assemblinin kestävän kehityksen komitean jäsen ja viestintävastaava Fanni Lång kertoo.

Ilmastolupauksessaan Assemblin sitoutuu vähentämään toimitilojensa energiankulutusta 20 % vuoden 2017 tasosta vuoteen 2020 mennessä. Lisäksi yrityksessä koulutetaan henkilökuntaa ympäristötietoisuuden lisäämiseksi ja etsitään keinoja henkilöstön yksityisautoilun vähentämiseksi.