Talotekniikkasertifikaatti on laadukkaan toiminnan tae

18.9.2018

Henkilö- ja yritysarviointi Seti oy:n uusi Talotekniikkasertifikaatti (TT-sertifikaatti) sisältää sähkö-, LVI-, rakennusautomaatio- ja turvaurakointitoiminnan arviointikriteerit.

TT-sertifikaatti

Uusi sertifikaatti korvaa Setin aiemman Sähköurakoitsijasertifikaatin, mutta turvaurakoitsijoiden TU-sertifikaatti säilyy toistaiseksi TT-sertifikaatin rinnakkaissertifikaattina.

Talotekniikkasertifikaatin kehittämiseen oli monta syytä. Urakoitsijat, joiden tarjontaan kuuluu sähköurakoinnin lisäksi myös muut talotekniikan osa-alueet, voivat tehdä nyt yhden yhteisen toiminnanohjausjärjestelmän, joka käsittää kaikki tarjottavat urakoinnin osa-alueet. Kaikki talotekniikkaurakoinnin osa-alueet sisältävä TT-sertifikaatti on myös asiakkaille selkeämpi kuin vain yhden talotekniikkaurakoinnin osa-alueen kattavat sertifikaatit.

Sertifioinnin yhteydessä Setin arvioijat käyvät yrityksessä toteamassa, että yritys toimii toiminnanohjauskäsikirjassa kuvatulla tavalla. Hyväksytyn arviointikäynnin jälkeen yritys saa sertifikaatin kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen tehdään uusi arviointikäynti.

Seti on laatinut Talotekniikkasertifikaatille kriteerit yhdessä LVI- ja rakennusautomaatioalan asiantuntijoiden kanssa. TT-sertifikaatin kriteerit hyväksyneessä lautakunnassa ovat edustettuina Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry, LVI-tekniset urakoitsijat ry, Suomen Kiinteistöliitto ry, Finanssiala ry, Rakennusautomaatioliikkeiden liitto RALL ry ja Turva-alan yrittäjät ry.


Lisätietoja Henkilö- ja yritysarviointi Seti oy:n sivuilla