QMG Partners ostaa enemmistöt JT-sähkötekniikasta ja JRA-sähköstä

19.4.2018

Talotekniikan huoltopalveluyritys QMG Partners ostaa enemmistöosuudet sähköurakointia ja huoltoa tarjoavista JT-sähkötekniikka oy:stä ja JRA-sähkö oy:stä. Molemmat yritykset toimivat pääkaupunkiseudulla ja niillä on osin samoja omistajia.

Talotekniikassa urakointi ja huolto eriytyvät asteittain, ja molempien kysyntä on kasvussa. QMG Partners on talotekniikan huoltopalveluyritys, joka kuuluu talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin.

– Kasvatamme QMG Partnersia sekä orgaanisesti että yritysostoilla. Tällä hetkellä keskitymme pääkaupunkiseutuun. Näiden yritysostojen jälkeen pääsemme 130 talotekniikka-ammattilaisen voimin noin 15 miljoonan euron liikevaihtoon vuonna 2018, QMG Partnersin toimitusjohtaja Matti Ranne kertoo.

JT-sähkötekniikka on vuonna 2009 perustettu sähkötekniikkayritys, joka on erikoistunut teollisuuden, liiketilojen sekä kunnallisten kohteiden sähkö- ja tietoverkkoasennuksiin, asennusvalvontaan ja sähkötekniseen suunnitteluun. Vuonna 2017 JT-sähkötekniikan liikevaihto oli noin 2,8 miljoonaa euroa. Yritys työllistää 14 henkilöä.

JRA-sähkö on vuonna 1998 perustettu sähköurakoitsija, joka on erikoistunut linjasaneerauksiin, tietoliikennejärjestelmiin sekä teollisuuden-, liiketilojen ja kunnallisten tilojen sähköasennuksiin. JRA-sähkön liikevaihto ylsi vuonna 2017 noin 4,7 miljoonaan euroon. Yritys työllistää 27 henkilöä.

Omistusmuutos ei vaikuta asiakassopimuksiin tai henkilöstön asemaan kummassakaan yrityksessä. Molemmissa yrityksissä osakkaana oleva Tapani Lempinen jatkaa kauppojen jälkeen JT-sähkötekniikan toimitusjohtajana ja ottaa vastuulleen myös JRA-sähkön toimitusjohtajuuden.