Assemblin osti rakennusautomaatioyritys Trentec Teamin

20.12.2018

Assemblin oy on ostanut rakennusautomaatiojärjestelmiä urakoivan ja huoltoja toteuttavan Trentec Team oy:n koko osakekannan.

Assemblinin rakennusautomaatioyksiköllä on Trentec Teamin kanssa takana pitkä yhteistyö henkilötasolla jo vuodesta 1992. Yrityskaupan myötä Assemblin pystyy tarjoamaan entistä laajemmin ja vahvemmin palveluitaan Turun, Porin ja Tampereen alueilla, Assemblinin toimitusjohtaja Magnus Eriksson kertoo.

Trentec Team toimii kolmessa toimipisteessä: Tampereella, Turussa ja Porissa. Yhtiö työllistää 13 henkilöä ja liikevaihto on noin kaksi miljoonaa euroa.

Tämän kaupan myötä vahvistamme osaamistamme 13 huippuasiantuntijalla sekä saamme vahvan aseman uudella toimialueella Porissa, Assemblinin Rakennusautomaatio-yksikön liiketoimintajohtaja Kari Kumpulainen toteaa.

Yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja jokainen yksikkö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään. Assemblinin nykyinen Tampereen toimipiste siirtyy Trentec Teamin toimitiloihin.

Trentec Team jatkaa toistaiseksi toimintaansa omalla nimellään Assemblinin tytäryhtiönä ja myös nykyinen toimitusjohtaja Reima Nurmi jatkaa tehtävässään.