Magnus Erikssonista Assemblinin toimitusjohtaja

30.11.2018

Assemblin oy:n toimitusjohtajana aloittaa 1.12. KTK Magnus Eriksson.

Erikssonilla, s. 1971, on pitkä kokemus talotekniikka-alalta talous- ja johtotehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt Assemblinilla talousjohtajana ja vt. toimitusjohtajana. Ennen Assemblinia Eriksson työskenteli Consti-talotekniikka oy:n talouspäällikkönä sekä taloushallinnon johtotehtävissä IT:n ja teollisuuden kaupan puolella.

Magnus on yhdessä Suomen johtoryhmän kanssa onnistunut kääntämään Assemblin oy:n tuloksen positiiviseen suuntaan, mikä on erittäin vaikuttavaa. Assemblin on Suomessa nykyään kannattava ja vakaa liiketoiminta, ja tuntuu täysin luonnolliselta antaa Magnuksen johtaa yhtiötä tulevaisuudessakin, Assemblinin konsernijohtaja ja toimitusjohtaja Mats Johansson sanoo.

Kuluneen reilun vuoden ajan Eriksson on työskennellyt Assemblinilla vt. toimitusjohtajana.

Olen pyrkinyt luomaan Assemblinilla mahdollisimman avointa ja positiivista ilmapiiriä. Kuluneen puolentoista vuoden aikana olemmekin onnistuneet saavuttamaan lyhyen ajan tavoitteemme sitoutuneen henkilökuntamme ansiosta. Olen erittäin ylpeä siitä, että tekemämme kova työ on tuottanut tuloksia, ja uskon, että meillä on nyt hyvä alusta jatkuvaan kehitykseen ja kasvuun, toimitusjohtaja Magnus Eriksson kertoo.