Sähköalan lehdet

Sähköala.fi kertoo sähkömaailman tuoreimmat kuulumiset niin alan ammattilaisille kuin kodinrakentajille ja remontoijillekin.

Ajankohtaista

 
Sähkömaailma ilmestyy kerran kuussa, ja kertoo alan tuoreimmat uutiset sähkö- ja telealan ammattilaisille 30 vuoden kokemuksella.

 
Sähköala-lehti kertoo laajemmin asioiden taustoista ja pitää sähkö- ja teleammattilaisten tiedot ajan tasalla. Lehdessä kerrotaan esimerkiksi ajankohtaisten rakennushankkeiden sähkö- ja teletoteutuksista, asennusmääräyksistä, lakikysymyksistä, teknisistä uutuuksista sekä sähköalan vaikuttajista. Lehden sähköinen versio toimii myös lehden tilaajien artikkelipankkina ilmoituksineen.


Sähköala Koti -lehti on omakotirakentajille ja remontoijille tarkoitettu tasokas tietopaketti. Lehti kertoo modernien sähkö- ja telejärjestelmien suunnittelusta ja ohjauksesta, urakkasopimuksista, valaistuksesta, sähkölämmitysjärjestelmistä, energiatehokkuudesta, sähkölaitteiden huollosta ja kunnossapidosta sekä ilmanvaihdosta. Lehti julkaistaan kokonaan myös näillä Sähköala.fi-sivuilla.

Sähköala Sähkö ja rakentaminen -lehti on kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu, kerran vuodessa julkaistava tietopaketti nykyaikaisen sähköistyksen mahdollisuuksista sekä sähkötöitä koskevista säädöksistä ja määräyksistä. Lehti julkaistaan kokonaan myös näillä Sähköala.fi-sivuilla.

      

Lehtien mediakortit löydät tästä yhden klikkauksen takaa

Lehtien toimituksen esittely