Sähköalan ja Sähkömaailman mediakortit

  

Sähkömaailma on sähköalan paras!

Sähkömaailma ja Sähköala tarjoavat ajankohtaista tietoa sähkö- ja telealalta.Sähkömaailma on sähkö- ja telealan uutis- ja ajankohtaislehti. Alan luetuimpana uutislehtenä Sähkömaailma kertoo sähkö- ja telealan kuulumisista ja tapahtumista yli 20 vuoden kokemuksella.

Sähköalan ammattilaisten lisäksi lehteä lukevat teollisuuden ja rakentamisen palveluksessa toimivat sekä viranomaiset ja opiskelijat. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa vähintään 28-sivuisena.


Sähköala - alan tietolinkkiSähköala – alan tietolinkki

Sähköala-lehden teknistaloudelliset artikkelit pitävät sähkö- ja teleammattilaisten tiedot ajan tasalla kerran kuukaudessa.

Lehdessä kerrotaan ajankohtaisten rakennushankkeiden sähkö- ja teletoteutuksista, asennusmääräyksistä, sähkönjakelusta, lakikysymyksistä, teknisistä uutuuksista sekä sähköalan vaikuttajista. Lehden 50-vuotisjuhlanumero ilmestyi maaliskuussa 2008.

Sähköala-lehteä täydentää lehden sähköinen versio, joka toimii myös lehden tilaajien artikkelipankkina ilmoituksineen.


Sähköala Koti – tasokas tietopakettiSähköala Koti 2019
rakentajalle ja remontoijalle

Sähköala Koti -lehti on rakentajille ja remontoijille tarkoitettu tasokas tietopaketti kodin sähköistyksestä. Lehti kertoo nykyaikaisten sähköjärjestelmien ja viestintäverkkojen suunnittelusta, valaistuksesta, sähkölämmitysjärjestelmistä, energiatehokkuudesta, sähkölaitteiden kunnossapidosta sekä ilmanvaihdosta.

Lehden painosmäärä on 32 000 kappaletta. Lehti postitetaan Rakentaja.fi:n osoitteistoon osoitteensa jättäneille talonrakentajille sekä Kiinteistöliiton Kiinteistölehden liitteenä taloyhtiöille. Lisäksi lehteä jaetaan rakentajamessuilla sähköurakoitsijoiden osastoilla. Lehden voi lukea myös näiltä sivuilla Sähkö ja koti -osiosta

   

Sähköala.fi – ja kaikki toimii

Nämä nettisivut tehdään yhdessä Sähkömaailma- ja Sähköala-lehtien toimitusten kanssa. Tutustu Sähköala.fi:n edullisiin ilmoitustarjouksiin:


   

Martti KarhuIlmoitusmyynti

Myyntineuvottelija Martti Karhu

- Ilmoitusten myynti, hintatiedustelut ja laskutus

Puh. 09-5476 1303, 041-453 4069
etunimi.sukunimi@sahkoinfo.fi

 

Tilaukset ja osoitteenmuutokset

Sähkömaailman vuositilaus maksaa kertatilauksena 59 euroa + arvonlisävero ja kestotilauksena 53 e + alv. Irtonumero 6,50 e.

Sähköalan tilaus vuodeksi maksaa 99 euroa + alv. (kestotilaus 90 e + alv.). Irtonumero 9,90 e. Sähköala-lehden tilaajat voivat lukea lehden myös sähköisenä näköisversiona, joka toimii myös lehden artikkelipankkina. Lehden voi tilata myös edullisena sähköisenä versiona.
  

Tilausnumero (09) 5476 1411 , fax (09) 5476 1400, sähköposti tilaukset@sahkoinfo.fi.
  

     

Lehtiä kustantaa Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n omistama Sähköinfo Oy.