Tuntitöitä tarjolla Espoossa sähköalan opiskelijoille

20.8.2020

Haemme teekkaria tai sähköinsinööriopiskelijaa näiden Sähköala.fi-sivujen toimittajaksi ja Sähköinfo Oy:n tekniseksi avustajaksi tuntitöihin. Opiskelujuttujen ja tuoteuutisten kirjoittamisen lisäksi töihin kuuluu kaikenlaisia toimistohommia kuten Sähköinfon Severi-palvelun päivittämistä, verkkokurssien laadintaan osallistumista ja uutiskirjeiden lähettelyä. Mitään aikaisempaa kokemusta vastaavista hommista ei vaadita, hyvä suomen kielen taito ja into oppia uutta riittää!

Työpaikka sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Haemme työntekijöitä, joilla on mahdollisuus muutaman tunnin viikottaiseen työskentelyyn toimistolla vapaasti sovittavina aikoina tulevan talven aikana. Ensisijaisesti haemme ensimmäisen tai toisen vuoden opiskelijoita.

Tarjoamme joustavat työajat, TEK:in suositusten mukaisen tuntipalkan ja eturivin mahdollisuuden päästä tutustumaan sähköalaan ja alan toimijoihin jo opiskeluaikana.
   

Vapaamuotoiset hakemukset verkkotoimittaja Mikko Arviselle osoitteeseen etunimi.sukunimi@sahkoinfo.fi.

     

Sähköinfo Oy on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n omistama koulutus- ja kustannusyhtiö, joka tuottaa koko sähköalaa hyödyttävää kirjallisuutta, koulutusta ja muita palveluja.

Tuotteitamme ovat mm. jatkuvasti päivittyvät ST-kortisto ja muut tietokansiot, jotka ovat saatavilla myös verkkotuotteena. Vuosittain julkaisemme kymmenkunta sähköalan ammattikirjaa. Julkaisemme kahta lehteä, Sähköalaa ja Sähkömaailmaa. Järjestämillämme kursseilla käy vuosittain tuhansia sähköalan ammattilaisia päivittämässä osaamistaan.